Om Mia

Jag heter Mia Bergvall och är en 20-årig kommunikatörstudent. Tillsammans med han med stort T bor jag i en villa på landet utanför en medelstor stad. Vi har skogen utanför husknuten och jag spenderar mycket tid utomhus. Jag är en starkskör person och därför njuter jag verkligen av lugnet på landet som en kontrast till allt det andra.  

Allt det andra, tänker Du då. Jag studerar på heltid, jobbar extra lite här och där, älskar att lyfta tunga vikter på gymmet och hänga med få men nära vänner. Naturen har kommit att bli mitt andningshål där jag njuter av lugnet, stillheten och tystnaden. Allt som oftast i sällskap av min kamera.

 Jag älskar att skriva och det är där bloggen kommer in i mitt liv. Jag gillar att låta fingrarna flyga över tangentbordet, älskar skapandet i det. Och lika mycket som att skriva älskar jag att fotografera. Blogga är ett sätt att uttrycka mig men också att samla mitt skapande inom bild, text och grafisk design. Det är en portfolio både för mitt skapande men också mitt personliga varumärke. Jag skriver mest om min vardag, life design, personlig utveckling och kreativitet.

Min förhoppning är att Du som läsare får med dig någonting varje gång Du klickar dig in här, jag vill att Du ska bli inspirerad till att skapa det drömliv du förtjänar. Jag blir såklart jätteglad om Du tar dig tid att säga hej när du kikar in här, antingen via kommentarfunktionen eller under ”kontakta mig”.

Önskar du få frekventa uppdateringar från min vardag får Du mer än gärna följa mig på Instagram.

14485026_1187162427988591_2481559871508818812_n

 

 

Annonser